Welcone on AMV.com.pl - the biggest polish AMV center!
Register or log in to get access to all features.
♦ Forum Menu
Search FAQ Memberlist Register Log in

♦ Site Menu
News Creators Videos
saromi7 - Will light ever reach heaven

Reply to topic    AMV.com.pl Forum Index » Komentarze View previous topic
View next topic
saromi7 - Will light ever reach heaven
Author Message
AceMan
Site Admin

Reply with quote

Strona klipu

30.05.2009, 12:32 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website lord_aceman 5144455 ICQ Number
Michael

Reply with quote

miłe. ale widać że to raczej nie jest twój 1 klip? huh:P

To co najbardziej razi to wielkość pliku i format dalej to kwestia wyczucia dynamiki czasami można było lepiej rozwiązać no ale przynajmniej masz jakieś pojęcie o synchrze(czy to tylko ja?:P) dzięki czemu było to całkiem miłe do obejrzenia.
Ot jeszcze raziły wrypujące sie bale fale , falowanie na deth not sucks , kołeczka interlacing i średni balans na synchrze (czasem nie zaznaczasz tego co powinieneś :P)...

ogólnie nawet pozytywnie to odebrałem ; d

30.05.2009, 13:51 View user's profile Send private message Send e-mail 6156234
Sayco

Reply with quote

Szczerze mówiąc bardzo fajny amv...
Nie mam się czego przyczepiać i szczerzę mówiąć nie powinienem, z racji mojego niedoświadczenia ^^

Kawałek mi się bardzo spodobał, a death note... Wink z sympati dla anime już masz u mnie plus Smile.
Powiem, że dobrze pasuje kawałek do klimatu DN więć, nieźle to dobrałeś

Jedyne co mnie bardzo razi i co boli nie miłosiernie, to JAKOŚĆ i waga! Użyłeś wmv bo chciałeś? Czy użyłeś bo nie dużo wiesz na kompresji?
Jeśli to drugie, to liczę na to, że udałoby Ci się zrobić wersję w mp4 Smile

30.05.2009, 19:05 View user's profile Send private message Visit poster's website 4192526
Arczi
Moderator

Reply with quote

Tak, dla mnie to jest też najbardziej niezrozumiałe. Gdyby jeszcze jakość była warta tej pojemności. W ogóle nie rozumiem po co jest taka wysoka rozdzielczosć przy tak słabej jakości obrazu? Jakaś mania HD....?

A co do klipu, to również zgadzam się, nie ma się co specjalnie przyczepić, ale tak naprawdę tego typu klipów do tego anime jest multum. Zero oryginalności. Ale keep it work.

30.05.2009, 19:25 View user's profile Send private message Send e-mail arczi-san@tlen.pl 2625275
Schen

Reply with quote

Mmm, kolejny klip z chłopczykiem z notesem Razz - moja pierwsza myśl, po wejsciu na stronkę.
No, ale... muszę przyznać, że mimo iż może nie wyróżnia się jakoś specjalnie na tle podobnych produkcji, to ogląda się go bardzo dobrze. Co prawda jakość faktycznie jest niespecjalna, rozmiar pliku też trochę straszy, ale montaż i zastosowanie efektów jest moim zdaniem jak najbardziej ok. No może w 0:36 troszkę za statycznie było no i to kółko w 3:18 i gdzieś wcześniej takie niekonieczne, a także notes o którym już wspomniał Michael. Ale to są szczegóły które mi bynajmniej nie przeszkadzały w odbiorze całości.

31.05.2009, 0:27 View user's profile Send private message 3561905
IwaN

Reply with quote

Jak dla mnie, całkiem fajne i nawet z klimatem. Dobry dobór piosenki i scen. Montaż też niezły (całkiem nieźle wyczute synchro), jednak czasami jakby czegoś mu brakuje. Klip najbardziej traci przez średnią jakość video. Całość mogłaby być też nieco krótsza (lekka monotonia piosenki zaczyna nieco męczyć).

Jednak ogólnie całkiem niezłe AMV.
3.09.2009, 22:39 View user's profile Send private message Visit poster's website
Benihime-chan

Reply with quote

Jak dla mnie amv dość dobre. Muzyka świetna, samo anime również, tylko tak jak już ktoś wspomniał: razi zła jakość. Nie wiedziałam, czy to mi komputer muli, czy amv po prostu się zacina ^^ Jedno z lepszych amv z Death Note (jak dla mnie). Po prostu mi się podoba. Ma swój klimacik ^^

12.03.2010, 22:12 View user's profile Send private message 9782158
Reply to topic    AMV.com.pl Forum Index » Komentarze All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to: 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

© by AMV.com.pl. All rights reserved.
Code & Design: AceMan, logo by: WiluS